Beoordelingen

Mooi hotel in mooie stad

9 uit 10

"Mooi gastvrij hotel, zeer schoon en comfortabel. Moderne grote kamer, heerlijk eten in het restaurant en ze waren zeer gastvrij met de hond. Toppunten, zullen terugkeren!"

Iben, 22 december 2023

Fijne kamer!

10 uit 10

"Hele fijne kamer met mooie badkamer. Gastvrije mensen met aandacht voor details. We hadden ivm COVID diner en ontbijt op onze kamer. Dit was super goed voor elkaar. Compliment voor de kok!"

Nicole, 26 april 2021

Oog voor detail

10 uit 10

"Ik heb een onwijs fijn verblijf gehad. Ontzettend gastvriendelijk personeel. Ik voelde me heel welkom en aan veel kleine dingen was gedacht. Zoals een persoonlijk kaartje bij aankomst op de kamer tot het plaatsen van een eettafeltje uit het restaurant zodat ik daar mijn diner kon nuttigen."

Jacqueline, 5 april 2021

Hotel met verhaal

10 uit 10

"Een hotel met een verhaal. We voelden ons zeer welkom. Mooie kamer in rustige omgeving en heerlijk diner en ontbijt op de kamer. Goede sfeer en gastheerschap. Oudewater is leuk 'oud' stadje. We waren op de fiets en die kregen een veilige parkeerplek. "

Jelle, 1 april 2021

Eerste bezoeker

8 uit 10

"Wij waren één van de eerste bezoekers van Broeck! We hebben heerlijk geslapen in onze charme kamer. Deze kamer heeft een nieuwe badkamer. Het ontbijt was geweldig. Let op: er is geen lift aanwezig in het gebouw. "

Yvonne, 2 maart 2021