Over Broeck

Een hip hotel in Oudewater met een ontzettend gezellig Grand Café. Ons team staat 7 dagen per week klaar om je te voorzien van gastvrijheid en goed eten.

Broeck is dé plek in het Groene Hart voor al het moois dat gevierd kan worden in het leven. Wij beschikken over genoeg vierkante meters om je wensen in vervulling te laten gaan (zeer kindvriendelijk). Maar naast een hotel en Grand Café hebben wij ook een verhaal, lees maar verder!

 

Horecazaak met een missie

Maatschappelijk belang: Broeck streeft naar een inclusieve organisatie. Door de samenwerking met Stichting Zorg Oudewater (De Wulverhorst) zijn wij in staat om leer-, werk- en dagbestedingplekken te realiseren met de juiste support waarbij werken en leren in een veilige en passende werkomgeving key is. Bij Broeck werken mensen met en zonder arbeidsbeperking. Onze medewerkers met een arbeidsbeperking hebben bijvoorbeeld een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische stoornissen en auditieve- en visuele beperkingen. Meer informatie over onze dagbestedingsplekken bij Broeck Oudewater vind je hier!

Waarom is dit zo belangrijk: Er zijn veel mensen met een arbeidsbeperking die op zoek zijn naar een leuke, uitdagende en leerzame baan. Broeck is ontstaan omdat wij van horeca en gastvrijheid houden maar ook om juist deze groep verder te helpen en zich verder te kunnen ontwikkelen. Ons doel is om een springplank te zijn voor deze groep. Hoe tof zou het zijn als ze door kunnen groeien naar een andere of reguliere baan binnen Oudewater of elders!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Hopelijk mogen wij jullie snel een keer verwelkomen. Hartelijk groet van Don Janmaat (links) en Jamie de Jong (rechts) - de mannen van Broeck!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief