Eten en drinken

Wat kan een mens gelukkig worden van lekker eten en drinken. Neem alvast een kijkje in onze menukaarten, dan zien we je snel bij Broeck Oudewater!

Bekijk onze lunchkaart Bekijk onze dinerkaart 

Bekijk onze drankenkaart Bekijk onze wijnkaart Bekijk onze kidskaart

 

Ontbijt

Een goede start van de dag! Verse broden, broodjes, croissants en iets zoets. Mooie selectie van zoet en hartig beleg, vers fruit en salade, zuivel en een vers geperste jus d'orange. Met een goede kop koffie of thee geef je de dag een kick-start.

Doordeweeks van 07:00 - 10:00, weekend en feestdagen van 08:00 - 10:00. Hotelgasten kunnen de optie ontbijt selecteren tijdens de boeking. Geen hotelgast? Geen enkel probleem, voor euro 15,50 per persoon kan je aanschuiven.   

Lunch

Snel een broodje scoren of uitgebreid lunchen, bij Broeck ben je aan het juiste adres!

Voor iedereen wat lekkers voor de lunch op onze uitgebreide lunchkaart: verse soepen, maaltijdsalades, broodjes en uiteraard onze all-time favourites! Lekker met z'n tweeën of met een groter gezelschap: iedereen is welkom in het Grand Café en serre van Broeck.

Diner

Uitgebreid, simpel, een snelle hap of alle tijd: ons keukenteam heeft een brede menukaart samengesteld met daarop voor ieder wat wils. De laagdrempelige sfeer en gezellige inrichting van het Grand Café zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. 

Borrel

Ons grand café biedt de ruimte voor een gezellige borrel. Neem plaats aan onze sfeervolle bar, in het Grand Café of misschien wel in de serre. Geniet van de selectie mooie wijnen of een vers getapt biertje.

High Tea

Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten broodjes, sandwiches, soepje, quiche, zoetigheden en natuurlijk genieten van de lekkere losse thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 5 jaar verkering? Er is altijd een High Tea moment. Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met het gezin? Je bent van harte welkom in het Grand Café om gedurende 2,5 uur gebruik te maken van onze heerlijke High Tea voor €29,5 per persoon. Deze prijs is inclusief het gebruik van thee en koffie tijdens de High Tea.