Werken bij Broeck!

Top dat je op deze pagina bent beland, dat betekent dat jij interesse hebt om te werken bij Broeck. Bekijk hieronder onze vacatures!

 

Oproepkracht (weekend) Housekeeping

We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste dame of heer voor in de housekeeping tijdens de weekenden.

Met jouw oog voor detail, zorg je ervoor dat het hotel helemaal spik en span wordt. Je bent een echte aanpakker en draait nergens je hand voor om. Je vindt het belangrijk dat de kamers en openbare ruimtes er schoon uit zien en dat er een eenheid is in het hotel. Je gaat samen met het housekeeping team aan de slag om de klus te klaren! Je kunt dan ook goed samenwerken en bent gemotiveerd.  

Werktijden zijn tussen 08:30 en 15:00! 

Met jouw passie voor schoonmaken kan je zo aan de slag bij ons!

Volledige vacature

(Junior) Floor Manager

In de functie als (Junior) Floor Manager ben je operationeel verantwoordelijk voor de shift in het restaurant voor zowel de dag en de avond (en bijkomende partijen). Je geeft sturing aan het restaurant team en ontvangt iedere gast met een big-smile! Je houdt de voorraad van het restaurant op peil. Je bedenkt nieuwe items voor de drankenkaart en eventuele toevoegingen binnen het restaurant om de verkoop te stimuleren.

Je eigen inbreng is super waardevol en hier wordt goed naar geluisterd. Je helpt mee om dit jonge bedrijf (operationeel gestart in maart 2021) verder te laten groeien door het restaurantteam te trainen, te motiveren en mee te werken op de werkvloer. Uiteraard zijn er ook wat administratieve werkzaamheden die onderdeel zijn van je functie. 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Volledige vacature

BBL-Leerling Gastheer/Gastvrouw

Volg jij de opleiding (zelfstandig werkend) gastvrouw/man en ben jij de nieuwe ster in ons bedieningsteam? Wij hebben een werkplek beschikbaar per september 2024.

Broeck is dé plek om jezelf te ontwikkelen in het hospitality vak. Ons restaurant, vergaderzalen en het hotel zijn goed gevuld. Er is dus altijd genoeg te doen en te leren.

Ga jij de uitdaging aan en kom je shinen bij Broeck? ✨

Volledige vacature

BBL-Leerling (zelfstandig werkend) kok

Volg jij de opleiding tot (zelfstandig werkend) kok en wil jij samen met jouw collega's de schouders eronder zetten en onze gasten verblijden met mooie gerechten?

Per augustus / september 2024 hebben wij weer een werkplek beschikbaar bij Broeck!👨‍🍳

Ons keukenteam inspireert en motiveert je graag om verder te groeien in het koksvak! 💪

Volledige vacature