Werken bij Broeck!

Top dat je op deze pagina bent beland, dat betekent dat jij interesse hebt om te werken bij Broeck. Bekijk hieronder onze vacatures!

 

(Junior) Floor Manager

In de functie als (Junior) Floor Manager ben je operationeel verantwoordelijk voor de shift in het restaurant voor zowel de dag en de avond (en bijkomende partijen). Je geeft sturing aan het restaurant team en ontvangt iedere gast met een big-smile! Je houdt de voorraad van het restaurant op peil. Je bedenkt nieuwe items voor de drankenkaart en eventuele toevoegingen binnen het restaurant om de verkoop te stimuleren.

Je eigen inbreng is super waardevol en hier wordt goed naar geluisterd. Je helpt mee om dit jonge bedrijf (operationeel gestart in maart 2021) verder te laten groeien door het restaurantteam te trainen, te motiveren en mee te werken op de werkvloer. Uiteraard zijn er ook wat administratieve werkzaamheden die onderdeel zijn van je functie. 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Volledige vacature

Zelfstandig werkend kok

In de functie als Zelfstandig werkend kok ben je onderdeel van het keukenteam en voorzie jij onze gasten van heerlijke producten. Lunch, diner en banqueting partijen worden door de keuken geregeld. Geen een dag is bij Broeck hetzelfde want er gebeurt altijd iets anders!

Je kan zelfstandig werken en hebt een oog voor detail. Per direct beschikbaar, 4 daagse werkweek. Doordat wij 7 dagen per week geopend zijn, wisselt je rooster en ben je ook 1 volledig weekend per maand vrij! 

Genoeg ruimte om te groeien bij Broeck Oudewater.

Volledige Vacature

 

BBL-Leerling Gastheer/Gastvrouw

Volg jij de opleiding (zelfstandig werkend) gastvrouw/man en ben jij de nieuwe ster in ons bedieningsteam? Wij hebben een werkplek beschikbaar per januari / februari 2024.

Broeck is dé plek om jezelf te ontwikkelen in het hospitality vak. Ons restaurant, vergaderzalen en het hotel zijn goed gevuld. Er is dus altijd genoeg te doen en te leren.

Ga jij de uitdaging aan en kom je shinen bij Broeck? ✨

Volledige vacature

BBL-Leerling (zelfstandig werkend) kok

Volg jij de opleiding tot (zelfstandig werkend) kok en wil jij samen met jouw collega's de schouders eronder zetten en onze gasten verblijden met mooie gerechten?

Per januari / februari 2024 hebben wij weer een werkplek beschikbaar bij Broeck!👨‍🍳

Ons keukenteam inspireert en motiveert je graag om verder te groeien in het koksvak! 💪

Volledige vacature