(Groeps) lunch/diner

Groepsmenu (keuze)

Ontdek het gemak van Broeck's Keuzemenu! Speciaal samengesteld voor grote groepen vanaf 15 personen die samen willen genieten van een heerlijke maaltijd zonder gedoe. Ons menu biedt een selectie van smakelijke gerechten voor een vaste prijs, ideaal voor groepsbijeenkomsten. Benieuwd naar onze opties? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Tot snel bij Broeck!

Neem contact op

 

High Tea

Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten broodjes, sandwiches, soepje, quiche, zoetigheden en natuurlijk genieten van de lekkere losse thee. Oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 5 jaar verkering? Er is altijd een High Tea moment. Ben je alleen, kom je met z’n tweeën of met het gezin? Je bent van harte welkom in het Grand Café om gedurende 2,5 uur gebruik te maken van onze heerlijke High Tea voor €29,5 per persoon. Deze prijs is inclusief het gebruik van thee en koffie tijdens de High Tea.

Neem contact op

Brunch

Bij Broeck nodigen we je uit voor een heerlijke brunchervaring! Ontdek onze drie gangen met een pretzel en baba ganoush dip, een charcuterieplank met kazen en vleeswaren, seizoenssoep, brioche met steak tartaar en een kwarteleitje, en verrukkelijke oatmeal-banana pancakes met maple syrup, cinnamon rol en huisgemaakte snickerbar. Slechts €26.5 per persoon voor 2.5 uur genieten!

Let op: prijzen en producten kunnen per seizoen variëren

Neem contact op

High wine

Samen met je vriendinnen heerlijk high winen? Dan ben je bij Broeck Oudewater aan het juiste adres! Laat je verrassen door onze chef met drie heerlijke culinaire gerechten, elk met een bijpassende wijn van Grandi Vini. Onze collega's met uitstekende wijnkennis zorgen voor een onvergetelijke High Wine ervaring.

Slechts €37.5 euro per persoon.                                                                                                                                                                                                                  

Let op: prijzen en producten kunnen per seizoen variëren.

Neem contact op