Iets te vieren?

Op zoek naar een locatie om iets te vieren in Oudewater? Wij denken graag met je mee. In onze verschillende ruimtes kunnen we intieme settings creëren of het juist groots aanpakken. Neem contact met ons via het contactformulier, dan nodigen wij je graag uit om langs te komen bij Broeck.

Laat gegevens achter

 

(Groeps) lunch/diner

Ontdek het gemak van Broeck's Keuzemenu! Speciaal samengesteld voor grote groepen vanaf 15 personen die samen willen genieten van een heerlijke maaltijd zonder gedoe. Ons menu biedt een selectie van smakelijke gerechten voor een vaste prijs, ideaal voor groepsbijeenkomsten. Benieuwd naar onze opties? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Tot snel bij Broeck!

Bekijk arrangementen

Babyshower

Vier een onvergetelijke babyshower bij Broeck! Of je nu een babyshower wilt organiseren voor een vriendin, zus, of collega, wij helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke dag! Neem vandaag nog contact met ons op om dit speciale moment te plannen! 💕💙👶

Neem hier contact met ons op!

Walking dinner

Liever geen zittend diner? Ons walking dinner arrangement bij Broeck is dan de perfecte oplossing om een losse setting te creëren voor uw partij. Wij vertellen u graag meer!

Neem hier contact met ons op